Téma

16. září Stravovací návyky studentů se mění, příklon ke zdravé stravě ale viditelný není, říká Markéta Vintrlíková. Pro menzy VUT pracuje více než 25 let a potkat ji můžete v pizzerii Mozzarella, kde připrav
12. záříInovuj, nebo zemři. Tak podle Bohuslava Bušova z Ústavu výkonové elektrotechniky a elektroniky FEKT VUT a člena mezinárodní i české asociace TRIZ nadneseně zní základní heslo veškeré výroby nejen v Če
26. srpnaPojď podnikat! Tak se jmenuje projekt Vysokého učení technického v Brně, který startuje na začátku zimního semestru ve spolupráci s JIC a který chce studenty VUT naučit, jak proměnit nápad ve funkční
15. srpnaDruhou příčku v celoevropském finále soutěže EBEC (European BEST Engineering Competition) získal čtyřčlenný tým studentů z Fakulty strojního inženýrství VUT. Na klání se kvalifikovali díky vítězství n
7. srpnaBývalý děkan a dlouholetý pedagog Fakulty architektury VUT Josef Chybík se věnuje přírodním materiálům a alternativnímu stavitelství, ačkoliv sám takto svůj obor nerozděluje a říká, že stavitelství i
25. červenceJaký vliv na podobu Berlína měli přistěhovalci a jak se s jinými kulturami proměňuje život v Německu? To ve své dizertační práci zkoumá studentka Fakulty architektury VUT Monika Moggert. Jak sama upoz